Silent Run

Het videoslot Silent Run in het Klaver Casino is een spel, waarin spelers kennis kunnen maken met nieuwe speleigenschappen. In het verhaal van het spel staat de onderzeeër centraal die het doel moet dienen om vijandige schepen te torpederen. Dit aspect komt onder meer terug in de bonusronde. De vijand verslaan is het thema en dat gebeurt in het spel van het videoslot met de onderzeeërs die zich onder de oppervlakte van het water bevinden. Het thema komt uiteraard ook terug in de symbolen op de rollen van het videoslot Silent Run met torpedo’s, vijandelijke schepen en torpedojagers. De afbeeldingen op de symbolen worden verder aangevuld met standaardafbeeldingen van cijfers en letters, zoals de A, K, Q, J en 10. Spelers kunnen met het spelen op het videoslot tot een aantal van 25.000 munten winnen.

Speleigenschappen Silent Run

Het videoslot Silent Run is uitgerust met unieke speleigenschappen, zoals de echo wild en de echo bonus met de bonusronde Silent Run. Op het moment dat de echo wild in beeld verschijnt, dan wordt er een oranje cirkel getoond waarvan de oranje gloed zich uitspreidt over de overige symbolen op het scherm. Een aantal van deze symbolen kan vervolgens eveneens in een wild veranderen, zodat de winsten van de spin kunnen oplopen. Een ander symbool dat een van de speleigenschappen vertegenwoordigt, is de echo bonus. De echo bonus is herkenbaar aan een groene lichtgevende cirkel, waarvan de groene gloed andere symbolen tot bonussymbool kan maken. De bonusronde Silent Run kan dan geactiveerd worden, waarna de speler vijf torpedo’s dient af te vuren op de vijandelijke schepen die in beeld verschijnen. De speler kiest zelf de schepen die getorpedeerd moeten worden. Elke torpedo kent een multiplier, zodat de winsten nog hoger kunnen worden. Elke keer als er een torpedo is afgeschoten die het vijandelijke schip tot zinken brengt, zal de multiplier stijgen van 1 naar 2 naar 3 naar 5 tot de maximale multiplier 10 is bereikt of tot het aantal torpedo’s op is.

Winlijnen, muntwaarde en inzetniveau

Het videoslot Silent Run kent vijfentwintig winlijnen. Dat is en vast aantal dat in dit spel niet door de speler kan worden gewijzigd. De vijfentwintig winlijnen zijn standaard geactiveerd op vijf rollen en drie rijen. Het wedniveau is een van de instellingen die de speler op het videoslot Silent Run wel kan aanpassen en in kan stellen tussen het niveau één tot en met tien. Een andere instellingen die naar voorkeur van de speler gewijzigd kan worden betreft de waarde van de munt waarmee het spel gespeeld wordt. De maximale muntwaarde is vastgesteld op 0,50 euro en de geldelijke inzet wordt hoger als naarmate het wedniveau hoger wordt ingesteld. De speler kan altijd onderin beeld zien wat de inzet is voor de volgende spin en desgewenst na of voor elke spin de inzet weer wijzigen. Het beschikbare speeltegoed wordt bovendien zowel in munten als in geld weergegeven en dat is eveneens van toepassing op de winst die behaald wordt na een ronde of bonusronde op het videoslot Silent Run.

Probeer ook eens de videoslot Eggomatic uit