Pacific Attack

Het videoslot Pacific Attack is in het spelaanbod van het Klaver Casino opgenomen en is voorzien van vijf rollen, drie rijen en een maximum aantal van vijftien winlijnen. In dit spel staat de oorlog als thema centraal, waarbij er op het videoslot Pacific Attack afbeeldingen voorkomen als oorlogsvliegtuigen, parachutisten, medailles, bommen en piloten. In het spel zijn meerdere features opgenomen, die variëren van wildsymbolen tot scatters, waarmee gratis spins gewonnen kunnen worden. Ook beschikt het video slot Pacific Attack over een bonusspel, waarin het de bedoeling is om met het laten vallen van bommen uit een vliegtuig de vijandige vloot uit te schakelen.

Pacific Attack Bonusspel

Het bonussymbool op het videoslot Pacific Attack bestaat uit een afbeelding van een bommenwerper. Indien er drie van deze bommenwerpers op een actieve winlijn verschijnen, gaat het bonusspel van start. De vijandige vloot is onzichtbaar weergegeven, maar nadat de bommenwerpers zijn overgevlogen kan bekeken worden of de vloot geheel of gedeeltelijk is uitgeschakeld. Slaagt de missie dan wordt de winst toegevoegd aan het saldo.

Scatter en wild

Op de afbeelding van het wildsymbool staat een piloot weergegeven. Meerdere wildsymbolen zorgen voor direct winst met een maximum aantal van vijfduizend munten indien er vijf piloten op actieve winlijnen verschijnen. Scatters en bonussymbolen kunnen door de piloot als wild niet vervangen worden, maar alle andere afbeeldingen wel. Op de afbeelding van de scatter staat een vrouw. Drie van deze afbeeldingen zorgen voor tien free spins, maar dat aantal loopt op naar twintig gratis spins bij vier scatters en naar dertig free spins bij vijf scatters. De winst van deze gratis spins op het videoslot Pacific Attack zal bovendien met een factor drie vermenigvuldigd worden.

Muntwaarde en inzetniveau

De muntwaarde op het videoslot Pacific Attack kan op maximaal 0,20 euro worden ingesteld en kent een minimumwaarde van 0,01 euro. De andere mogelijke muntwaarden betreffen 0,02 euro, 0,05 euro en 0,10 euro. Het videoslot kent een groot aantal inzetniveaus met de mogelijkheid het inzetniveau in te stellen van één tot en met twintig. Er zijn vijftien winlijnen beschikbaar, die geactiveerd kunnen worden met een variatie van één tot en met vijftien. De maximale inzet in geld uitgedrukt bedraagt 60,00 euro per spin en de maximale uitbetaling bedraagt 250.000 munten.

Probeer ook eens het online video slot Pandora’s Box uit!