Fruitshop

Het videoslot Fruit Shop in het Klaver Casino heeft vijftien winlijnen en beschikt over vijf rollen en drie rijen. Fruit is het thema van dit videoslot, waarmee tot tachtigduizend munten gewonnen kunnen worden. De fruitsymbolen, zoals citroenen, kersen en meloenen worden afgewisseld met letters en cijfers. Verschillende combinaties van symbolen leveren niet alleen winsten op, maar bieden ook de gelegenheid tot het winnen van één of meerdere gratis spins. De Fruitshop video slots kennen nog een extra feature, zoals het jokersymbool.

Jokersymbolen

Het jokersymbool bestaat op het videoslot uit het logo van de Fruit Shop en heeft als functie alle andere symbolen te vervangen. Elke lijnwinst met een combinatie van het jokersymbool leidt tot een verdubbeling van de winst. De winnende combinaties van symbolen komen alleen voor van uiterst links naar rechts op de winlijnen van deze online gokkasten game.

Gratis rondes

In principe kan elke spin op het videoslot Fruitshop leiden tot een gratis ronde. Bij twee kersen verdient de speler al een gratis ronde. Bij vier van deze symbolen worden twee gratis ronden verdiend en bij vijf kersen krijgt de speler vijf gratis ronden. Bij de combinatie van een druif, citroen, sinaasappel en meloen worden er eveneens vijf gratis ronden beschikbaar gesteld. Bij drie van deze symbolen volgt er één gratis ronde en bij vier van deze symbolen komen er twee gratis rondes. Gedurende de gratis draaibeurten kunnen genoemde combinaties van symbolen weer tot gratis ronden leiden. Tijdens de gratis ronde kan de combinatie van de symbolen A, K, Q, J en 10 ook gratis ronden opleveren. De winst van de gratis ronden wordt bovendien verdubbeld. Alleen winnende combinaties van links naar rechts op de rollen komen voor uitbetaling van munten in aanmerking.

Muntwaarde en inzet

De instellingen van het videoslot Fruitshop kan met betrekking tot de muntwaarde en het inzetniveau worden aangepast. Er zijn vijftien winlijnen beschikbaar, waarvan het aantal niet gewijzigd kan worden. Het inzetniveau kan worden aangepast van niveau 1 tot en met niveau 10 en de laagste muntwaarde is 0,01 euro. De muntwaarde kan op een hoger niveau worden ingesteld door het rechterpijltje te gebruiken en kan maximaal op 1 euro worden vastgesteld.

Probeer ook eens het online video slot Mythic Maiden uit!