Disco Spins

Het videoslot Disco Spins in het Klaver Casino beschikt over vijf rollen, drie rijen en twintig vaste winlijnen die niet gewijzigd kunnen worden. Het thema van dit video slot is gebaseerd op de disco en dat is ook terug te zien in de afbeeldingen van de symbolen, zoals discoballen en discogangers die in allerlei uitdossingen op de rollen verschijnen. Het geheel van afbeeldingen wordt verder aangevuld met symbolen in de vorm van de letters A, J, K Q. Het videoslot Disco Spins kent een aantal unieke spelelementen, die onder meer een rol spelen bij de free spins. Naast het speciale online gokkasten spel van de free spins zijn er nog meer spelelementen toegevoegd aan het videoslot.

Wilds bij Disco Spins

Op het videoslot Disco Spins is er niet slechts sprake van één symbool dat een wild vormt en alle andere symbolen kan vervangen. Overigens altijd wel met uitzondering van de scatter, want dat symbool biedt toegang tot de ronde met free spins. Op de rollen kunnen verschillende wildsymbolen voorkomen. Het zijn namelijk een aantal van de verschillende uitgedoste discogangers die een wildsymbool vormen en de basis leggen voor het creëren van hogere winsten door een winnende combinatie te vormen.

Free spins

Op het videoslot Disco Spins kunnen er free spins gewonnen worden op het moment dat er drie scatters op de rollen in beeld blijven staan. De scatter wordt gevormd door het symbool van de discobal. Op het moment dat er free spins worden gewonnen, krijgt de speler twee opties voorgelegd, waaruit een keuze gemaakt moet worden. De eerste optie bestaat uit de keuze voor vijftien reguliere gratis spins, waarbij de winsten worden vermenigvuldigd met factor drie. Er kan echter ook voor de tweede optie worden gekozen, waarbij er recht bestaat op tien disco spins. In deze ronde zullen er alleen discodansers op de rollen verschijnen al dan niet in combinatie met scattersymbolen.

Instellingen wijzigen

Op het videoslot Disco Spins kunnen een aantal instellingen gewijzigd worden. Het is niet mogelijk om het aantal winlijnen te veranderen, want dat is een vast aantal van twintig. Het is wel mogelijk om de muntwaarde te wijzigen en dat geldt ook voor het aantal levels. In de prijstabel worden overigens de exacte winsten weergegeven die zich voor kunnen doen bij een winnende combinatie van symbolen.

Probeer ook eens de videoslot Thief uit!