Alien Robots

Het videoslot Alien Robots beschikt over drie rijen, vijf rollen en biedt naast dertig winlijnen 243 verschillende winstmanieren, waarmee maximaal vijftigduizend munten gewonnen kunnen worden. Dé topper van online gokkasten. Het thema van het video slots wordt gevormd door ruimtewezens in de vorm van robots. Op de symbolen komen naast een rijke variatie aan robots ook vliegende schotels voor net als cijfers en letters. Het videoslot Alien Robots is voorzien van verschillende features, zoals de mogelijkheid om free spins te winnen, wildsymbolen en sticky wilds, die zich over de rol kunnen uitklappen.

Free spins en wild

Het videoslot Alien Robots kent twee verschillende wilds. Er is een wild in het hoofdspel in de vorm van een ruimtemannetje, dat in staat is om alle andere symbolen te vervangen. De scatter kan alleen niet vervangen worden door de wild. Als de free spins gestart worden, dan wordt het ruimtemannetje een sticky wild. Dat houdt in dat het symbool over de rol zal uitklappen. Na het uitklappen zal de sticky wild de positie behouden en gaan de andere rollen opnieuw voor een grotere prijs draaien. Na de free spins transformeert de sticky wild weer naar een gewone wild. Met de vliegende schotel, die als scatter optreedt in het videoslot Alien Robots, kunnen er in dit online casino free spins worden gewonnen. Het hoogste aantal bedraagt vijftig free spins bij vijf scatters en er worden twintig free spins weggegeven bij vier vliegende schotels. Drie scatters geven recht op tien gratis spins.

Muntwaarde en inzetniveau

De muntwaarde varieert van 0,01 euro tot 0,50 euro op het videoslot Alien Robots en kan naar eigen inzicht worden aangepast. Dat geldt eveneens voor het inzetniveau, waarbij er uit vijf niveaus een keuze kan worden gemaakt. Het videoslot Alien Robots heeft een uniek spelelement en dat is dat er naast het maximale aantal winlijnen van dertig er ook 243 verschillende winstmanieren worden geboden. Er kan ook alleen gespeeld worden met winlijnen, waarbij het aantal actieve winlijnen dus maximaal dertig bedraagt. Op het videoslot Alien Robots wordt uitsluitend de hoogste winst per actieve winlijn en per winstmanier uitbetaald. Winnende combinaties kunnen alleen gevormd worden vanaf de eerste rol.

Probeer ook eens het videoslot Arabian Nights uit!