Tanzoo Gokkasten

Als complete aanbieder van gokautomaten kun je bij de Onlinegokkastenclub natuurlijk ook op de bekende Tanzoo gokkasten spelen. De Tanzoo gokkasten staan overzichtelijk aangegeven en het handige is, dat je door er één te selecteren meteen op kunt gaan gokken. Software downloaden hoeft niet, want het spel opent zich meteen met de mogelijkheid om gratis of voor echt geld te gokken. De Tanzoo gokkasten kennen een enorme populariteit en zijn afgeleid van de bestaande gokautomaten, zoals je die tegenkomt in gokhallen. De variatie in het aanbod met originele fruitmachines en echter toppers met spannend bovenspel, maken het mogelijk dat je altijd een geschikte automaat vindt om op te gokken.

Club 2000 Double Sixteen Hellraiser
club-2000 double-sixteen hellraiser
Golden Oldie Graffiti Jolly Joker
golden-oldie graffiti jolly-joker
Kings Club Millionairs Multi Timer
kings-club millionairs multitimer
Overdrive Red White Blue Red Yellow
overdrive red-white-blue red-yellow
Reel Magic Supaflush Supertron
reel-magic supaflush supertron
Topspinner Turbo Reel Wild Stars
topspinner turbo-reel wild-stars

Aanbod Tanzoo gokkasten

Het aanbod van Tanzoo gokkasten varieert, maar één overeenkomst is er zeker. En dat is dat elke gokkast over elementen beschikt, die het spel extra spannend maken. Ook zijn er Tanzoo gokkasten waar een jackpot aan verbonden is. Dat is bijvoorbeeld het geval met de gokkast Going Bananas, waar je tussen de apen in het bovenspel zomaar kans maakt op de jackpot. Of wat te denken van de mystery prijs die al valt als er twee aapjes op een rij tevoorschijn komen op deze gokkast van Tanzoo. Er zijn verder Tanzoo gokkasten met meerdere bonusspelen, zoals bij de gokkast Stars ’N Bars het geval is. Natuurlijk ontbreekt de beroemde Random Runner ook niet in het aanbod van Tanzoo gokkasten. Dit is een absolute topper met drie rollen in het basisspel en in het bovenspel. Een echte klassieker kan de gokkast OldTimer genoemd worden, waar de sterretjes in het hoofdspel voor kriskras prijzen kunnen zorgen.

Voor echt geld spelen

Naast dat de mogelijkheid wordt geboden om op de Tanzoo gokkasten gratis te spelen met 20 fun credits, kun je er natuurlijk ook met echt geld op gokken. Door met echt geld te spelen, wordt het spel niet alleen spannender, maar maak je ook nog eens kans op grote winsten. Als je dus echte prijzen wilt winnen op de Tanzoo gokkasten, dan moet je met echt geld gaan spelen. Dat kan op meerdere manieren. Bijvoorbeeld heel simpel door van je telefoon gebruik te maken. Je kiest eerst de Tanzoo gokkast uit, waar je op wilt gokken en vervolgens kies je ervoor om met echt geld te gaan spelen. Er wordt dan een scherm vertoond, waarop betalen via de telefoon wordt aangeboden.

Door het telefoonnummer te bellen en de code in te toetsen, krijg je credits per minuut of een bepaald aantal credits. Dat zijn namelijk de keuzemogelijkheden. Overigens kun je ook op de Tanzoo gokkasten gokken door middel van het kopen van credits via een SMS. Tijdens het spelen op de Tanzoo gokkasten kun je dan gewoon weer credits bijkopen. En aan het einde worden de credits op je account of bij je telefoonnummer opgeslagen. Vind je het veel te omslachtig om via de telefoon te gokken, dan kun je ook voor de simpelste manier kiezen door met iDeal geld over te maken. Dan kun bij voldoende speeltegoed altijd meteen gokken op de Tanzoo gokkasten.