Gokkasten telefoon betalen

telefoon-betalenGokkasten telefoon betalen is een unieke manier om gelijk op een gokkast van je voorkeur te kunnen gaan spelen. Met betrekking tot online gokkasten telefoon betalen kan er een onderscheid gemaakt worden tussen het betalen door een telefoonnummer te bellen en te betalen door een sms te verzenden. Beide opties zijn uiteraard mogelijk als je ervoor kiest om via Onlinegokkastenclub.nl gokkasten te spelen en met de telefoon te betalen. Dat kan onder meer door een keuze te maken uit het veelzijdige aanbod van Fruitluck gokkasten en Tanzoo gokkasten. Deze gokautomaten zijn direct geschikt om per telefoon te betalen en meteen te gaan gokken.

Gokkasten spelen en met de telefoon betalen

Gokkasten spelen en met de telefoon betalen is ideaal als je bijvoorbeeld meteen aan de slag wilt en voor een beperkte tijd wilt gaan gokken. Het is bijzonder praktisch omdat je met je telefoon alleen maar een nummer hoeft te bellen of een sms hoeft te versturen. Kies maar eens een van de Fruitluck gokkasten uit, zoals de gokkast Club 2000. Gokkasten telefoon betalen kan dan direct als je voor de optie Play For Real kiest in het menu aan de rechterzijde van de gokkast. Je kunt de gokkast ook eerst even gratis uitproberen door de optie Play For Fun te selecteren. Deze gokkast met de telefoon betalen biedt echter direct de mogelijkheid om ook winst te maken, dus dat verdient uiteindelijk de voorkeur.

Play for real telefoon gokkasten

Nadat je op de optie Play For Real hebt geklikt, opent zich een scherm met daarop meerdere telefoonnummers. Je krijgt daarbij de keuze om 1,40 per telefoongesprek te betalen of 0,80 euro per minuut te betalen. Het verschil is natuurlijk het aantal credits dat dan voor gokkasten telefoon betalen ter beschikking wordt gesteld. Bij 0,80 euro per minuut betalen loopt de tikker door en kun je gewoon blijven gokken en bij 1,40 euro per gesprek ontvang je een vast bedrag voor credits. Bij het bellen naar een van de nummers moet er een toegangscode worden ingevoerd en daarna kun je direct op de geselecteerde gokkast spelen. Deze manier van gokkasten telefoon betalen geldt uiteraard niet alleen voor de gokkast Club 2000. De manier om geld te betalen met je telefoon is namelijk te gebruiken voor alle Tanzoo en Fruitluck gokkasten die je in het aanbod van de Onlinegokkastenclub.nl kunt vinden.

Gokkasten met de telefoon betalen

Door de eenvoud en relatief lage bedragen is het gokkasten telefoon betalen onder een aantal spelers bijzonder populair. De kleine bedragen bieden de mogelijkheid om even tussendoor een gokje te wagen, maar als je aan een langdurige speelsessie wenst te beginnen, dan is het aan te raden om voor een van de andere betaalmethodes te kiezen. Bijvoorbeeld voor iDeal waarmee veel grotere bedragen overgemaakt kunnen worden of door een PaySafeCard te kopen. Zorg wel dat je over een account beschikt als je voor een andere betaalmethode kiest. Gokkasten telefoon betalen is in elk geval een extra methode waar je met regelmaat gebruik van kunt maken.