Fruitluck Gokkasten

De Fruitluck gokkasten worden via deze website beschikbaar gesteld, waarbij er direct op gespeeld kan worden. Je hoeft dus niet eerst software te installeren, maar kunt meteen je favoriete Fruitluck gokkast selecteren om te gaan gokken. De Fruitluck gokkasten zijn de bekende fruitautomaten, zoals je die ook van het café kent. Op de gokkasten van Fruitluck kun je zowel via je telefoon spelen als door van iDeal gebruik te maken. Om lekker lang en vaker te kunnen spelen wordt aangeraden om een account te openen bij Fruitluck. Daartoe wordt de mogelijkheid geboden als je kiest voor het betalen met bijvoorbeeld iDeal. Vanaf dat moment kun je overal en altijd rechtstreeks gokken op de leukste Fruitluck speelautomaten.

Club 2000 Double Sixteen Hellraiser
club-2000 double-sixteen hellraiser
Golden Oldie Graffiti Jolly Joker
golden-oldie graffiti jolly-joker
Kings Club Millionairs Multi Timer
kings-club millionairs multitimer
Overdrive Red White Blue Red Yellow
overdrive red-white-blue red-yellow
Reel Magic Supaflush Supertron
reel-magic supaflush supertron
Topspinner Turbo Reel Wild Stars
topspinner turbo-reel wild-stars

Aanbod Fruitluck gokkasten

Het veelzijdige aanbod van Fruitluck gokkasten maakt het mogelijk om het verleden te doen herleven. In het aanbod zijn er geweldige toppers te vinden, zoals de bekende Runner gokkasten als Classic Runner en Club Runner. Maar ook Hellraiser is een gokkast, waar graag en veel op gespeeld wordt. Dat geldt overigens ook voor de gokkast Double Sixteen. De gokkasten van Fruitluck kennen naast een basisspel een bovenspel en dat geeft het gokken op deze speelautomaten nog weer eens een extra dimensie. Nieuwsgierig naar de mogelijkheden? Bekijk dan meteen het aanbod van Fruitluck gokkasten en probeer er eens één gratis uit. Die mogelijkheid staat namelijk altijd tot je beschikking en zo kun je uitvinden op welke fruitmachine je met geld wilt gaan gokken. Bovendien leer je alle facetten van een specifieke fruitautomaat meteen kennen, want er zijn vaak meerdere spelfunctionaliteiten beschikbaar naast het basisspel en bovenspel.

Voor geld spelen

Als je een Fruitluck gokkast selecteert, dan wijst de procedure voor het met geld spelen zich vanzelf. Klik op de gokkast van je voorkeur en het spel wordt meteen beschikbaar gesteld. Je hebt dan de optie om met gratis fun credits te spelen of voor de optie speel voor echt geld te kiezen. Bij het kopen van speeltegoed kun je namelijk pas echt prijzen winnen. Bij spelen voor echt geld heb je vervolgens de mogelijkheid om te betalen via de telefoon of om geld over te maken met iDeal. Betalen met een creditcard is ook mogelijk net als het gebruikmaken van de PaySafeCard.

Als je voor de optie betalen per telefoon kiest, kun je het aangegeven telefoonnummer bellen, waarbij je per minuut kunt afrekenen of in één keer dertien credits voor een vast bedrag kunt aanschaffen. Na het bellen van het telefoonnummer moet je een code intoetsen, waarna de credits beschikbaar worden gesteld. Deze optie is vooral handig als je een keer wilt uitproberen hoe het is om met echt geld te gokken op de Fruitluck gokkasten. Maar mocht je al van plan zijn om wat langer te spelen, dan is het zeker aan te raden om via iDeal of met je creditcard te betalen. Heb je geld gewonnen met het spelen op de Fruitluck gokkasten, dan kun je de winst laten uitbetalen op je bankrekening vanaf een bedrag van 10 euro.